jueves, 27 de septiembre de 2007

Últimament les notícies ens fan arribar la realitat d’un país al que no s’ha fent les millores i inversions per escaients per adequar-lo als temps actuals d’una forma CONSTANT, de tal manera que ara tot comença a petar!

Hi ha gent que per altra banda gaudeix de veure com la societat en comença a estar tipa de tot aquest seguit d’esdeveniments que els afecten directament, i se’n frega les mans com a voltors revolant damunt d’un cadàver.

No crec que, precisament aquesta gent, es puguin sentir orgullosos de dir que són els defensors de la terra, que només ells són els autèntics, “els pura raça ...” , els únics que pateixen de debò pel país i utilitzen aquests fets per fer-los veure encara més caòtics, presentant-se finalment com els grans salvadors (a l’estil Robin Hood).

Els responsables de vetllar per la societat a la que representen han de tenir la capacitat d’observar els canvis que aquesta va efectuant i fins i tot preveure els que efectuarà i de quina forma es veuran repercutits en la qualitat de vida (objectiu principal de qualsevol persona que, teòricament, es tingui per “polític”) i sobre tot RECONEIXER els errors comesos, la pèrdua d’oportunitats per aconseguir quelcom millor per la seva gent, la falta de respostes...

Les meves aspiracions no passen més enllà del meu poble . Em quedo amb el que m’és més proper, i el meu únic objectiu és vetllar perquè els meus veïns tinguin millors serveis i de millor qualitat.

Per això em sorprèn que algú tingui la barra d’opinar i més concretament CRITICAR l’estat de Catalunya, quan al seu poble les famílies tenen talls de subministrament d’aigua potable durant dies.

I el motiu no és pas restriccions per la sequera. Segons els veïns afectats que han hagut d’investigar què passava, el problema ve donat per la bomba del pou que s’ha espatllat a Bonaterra II.

El que és increïble és que al 2007 un Ajuntament no tingui l’agilitat i els mecanismes per substituir una bomba per una altre mentre aquesta es repara.

NO VULL NI PENSAR QUE HAURIA SUCCEÏT SI AIXÒ HAGUÉS PASSAT A BARCELONA!!!!!

Per tant, més valdria que es procurés tenir els serveis bàsics de casa en condicions abans de opinar sobre els del Catalunya. Els veïns d’Albinyana ens mereixem uns serveis bàsics de qualitat!!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

El alcalde tiene trabajo con La Corona y el REY...., y tu pensando en el pueblo.

Anónimo dijo...

La ira no es bona companya al moment de buscar solucions efectives per fer caminar un municipi sense tremolar. Als polítics d'Albinyana, encara us queden resquícies d'ira que difícilment us deixaran arribar a treballar junts amb una finalitat positiva sense intentar atacar a l'altre, i això no és bo per ningú, perquè sempre quedaran coses amagades a la butxaca que no us deixaran desenvolupar el vostre màxim potencial de servei cap al poble.
Cadascú ha de mirar el seu camí, però això no vol dir que no pugueu canviar de sentit, de direcció o fins i tot canviar de senda.
Us desitjo bona sort amb el tractament d’Albinyana, sigui des del Consell Comarcal o des de la Diputació, però deixeu sempre un peu a dins del poblat.

Anónimo dijo...

Anònim, tot és qüestió de prioritats mentre hi ha qui dedica la seva pàgina a escriure autèntiques barbaritats sense cap mena de sentit altres apostem per exposar quins són les veritables mancances i els problemes que tenim al dia d'avui en el nostre municipi.

P. Miquel, des del grup socialista et puc assegurar que la ira no ens acompanya en les nostres actuacions ni tampoc quan exposem que les coses no es fan ben fetes. Nosaltres duem a terme una oposició constructiva, volem millorar el nostre municipi però sovint des del govern no ens volen escoltar.

Per últim, malgrat estar al consell comarcal i ser consellera i treballar en benefici del conjunt del Baix Penedès et puc assegurar que Albinyana sempre serà una de les meves principals prioritats.

Gràcies pels vostres comentaris, Xus

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord amb p.miquel, potser aquest detall va ser el gran error de la campanya electoral del psc a Albinyana. crec que dir veritats a mitges (perque amagues que la Mari Fe també hi és al consell comarcal?) és el que ha fet que l'ajuntament no sigui socialista

potser amb un altre estil de campanya la situació actual seria molt diferent

Anónimo dijo...

La precipitació porta a camins perillosos, en cap moment amago que la Mari Fe sigui membre del Consell Comarcal, només llegint l'escrit veureu que destaco que per primera vegada hi ha una consellera d'Albinyana EN L'EQUIP DE GOVERN.

Algú creu que si el meu objectiu sigues ocultar la informació, penjaria una imatge on es troben tots els consellers i conselleres comarcals. Per si algú no la troba, la Mari Fe està a primera fila al costat de l'August Armengol.

Anónimo dijo...

Gracies per bloc intiresny