viernes, 8 de agosto de 2008

FETS INCOMPRENSIBLES


Aquest cap de setmana ha tingut lloc la festa del nucli de Bonaterra II. He quedat impressionada per la il·lusió i alegria amb que la gent d’aquest nucli espera les festes d’estiu i un cop arriben aboquen tota aquesta passió perquè tot surti bé i la gent que hi assisteixi pugui gaudir d’allò més. Bé, de fet any això passa a tots els nuclis del municipi i fa goig comprovar que no es perd aquest bon costum.

Des d’aquí els vull donar la meva enhorabona a tots.

Entre els molts actes que hi havia programats, hi va haver partits de futbol en un “camp” que hi ha a la vora del torrent, molt a prop de la zona verda i per tots conegut com el camp de futbol de Bonaterra II. Bé he posat la paraula camp entre cometes tot i que literalment és això un camp.... com ara el que hi ha al Poliesportiu d’Albinyana: herba autòctona segada, dues porteries sense xarxes... encara que per l’ ocasió van marcar les línies reglamentàries per poder jugar.

Però, no patiu, l’Ajuntament ha demanat una subvenció a la Generalitat de Catalunya per fer una pista poliesportiva i un mur de contenció a Bonaterra II.

Aquesta actuació està prevista per finals d’aquesta legislatura i l’obra té un cost previst de 177.802,11€. La Generalitat els ha concedit una subvenció de 164.802,11€.

El que em té intrigada és si podrà posar-se en funcionament, perquè... és clar, si la piscina municipal no s’ha pogut obrir perquè han prioritzat el funcionament de la nova escola, i tenint en compte que l’escola ha de funcionar cada any i a més han demanat subvenció per fer un centre de dia a Les Peces i moltes més actuacions previstes.... m’enteneu, no?

Bé, sempre queda com últim recurs la pujada d’impostos. O no heu notat l’augment en les vostres comptes corrents?

A qui volia arribar! una mala gestió econòmica sempre implica una repercussió en els contribuents, es a dir: la mala gestió, l’endeutament de l’Ajuntament, malgastar els diners públics, no tenir prioritats .... això ho acabem pagant TOTS!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

El camp de Bonaterra II no és un Camp de futbol. És un camp per jugar a futbol de manera esporàdica i usualment quan arriben les festes majors.
El camp del poliesportiu ja sabem que no va ser l’actual govern qui ho va crear, i que tampoc té l’espai mínim per considerar-ne camp de futbol per a qualsevol competició.

Hi ha municipis de Catalunya i al Baix Penedès també que pateixen greus problemes d’entrades de diners per part d’empreses inversores i d’administracions. I els impostos que depenen de la Generalitat com entitat recaptadora de cara als municipis, també han pujat de manera desmesurada.

Ja som prou grans per adonar-nos de que les pujades d’impostos són a tots els municipis, que les males llengües diuen que els impostos més cars es paguen als que estan governats pel PSC o grups del tripartit, i que el cost que pot comportar el funcionament d’un camp de futbol serà ridícul comparat amb el cost d’una piscina municipal.

Si s’han demanat subvencions, si funciona el col•legi i d’ací uns anys tindrem més instal•lacions segons dius, però no te sembla bé que això sigui així, dona la sensació de que no vols els progrés pel municipi. Tu no faries res d’això com a mínim?. Ja sé que no es fàcil acceptar les coses que fan els polítics aliens al nostre grup, però a vegades s’han de reconèixer coses que sí seran bones pel municipi.

Anónimo dijo...

Bones Maria Jesús, soc nova al municipi i em penso k no saps apreciar de debó el tresor k tenim.
Llegin el teu blog sem posen els pels de punta, no fan res de bo segons el teu kriteri a tot li has de treure punta... relaxat una mika la kritika konstruktiva es bona pero tampok aportas solucions semblas la tipika sogra k veu el polsim de la pols a la tele de la jove.
las kosas an de anar kambian i a vegades no son kom ens agradaria però tot te un tramit espero k sapigas aceptar la meva kritika xk tenim un poble molt mako i per le k e vist no semblas mala persona .