miércoles, 28 de mayo de 2008

ANEM PER FEINA!!!

Un dels serveis utilitzats per tota la població en més o menys assiduïtat és el consultori mèdic.

No cal dir que la població d’Albinyana en aquests darrers anys ha augmentat i molt, i conseqüentment la utilització del servei de medicina de capçalera també ha augmentat.

Resultat: les dimensions i l’estat de les instal·lacions del consultori mèdic d’Albinyana ha quedat desfasat.

Aquest problema ja fa temps que la gent del PSC l’hem detectat i com que tenim clar que un bon govern és aquell que s’anticipa a donar solucions abans que sorgeixin els problemes vam ser els únics que en el programa electoral de les passades eleccions municipals contemplàvem una ampliació i adequació del consultori mèdic.

També és bo saber que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya convoca anualment subvencions per als Ajuntaments amb l’objectiu del manteniment dels consultoris municipals. Albinyana no ha demanat cap des del 2005.

Per fi la comissió de Salut del Parlament de Catalunya ha demanat al Departament de Salut que s’estudiï, conjuntament amb l’Ajuntament, la viabilitat d’ampliació del Consultori d’Albinyana, en previsió de futurs creixements demogràfics.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Si esperem que l'Ajuntament demani alguna cosa per Albinyana anem bé, doncs sembla ser que no tenen cap tipus de previsió en el creixement de la població, només cal mirar, tot el que ha tardat l'escola i en les condicions que tenen que patir els nens i els pares amb tanta maquinaria d'obres com hi ha al voltant de l'escola.
Avui ha estat vergonyós tot el que hem patit per poder portar als nens a l'escola

Anónimo dijo...

Teniu arraigades massa diferències entre governar l’ajuntament i fer això que es diu vulgarment “l’oposició”. Com si es tractés de dos pobles diferents.

Només hi ha un Albinyana. Si hem de pensar en la gestió, l’ajuntament no ho formen 6 persones. Encara que no ho sembli, 11 regidors són el total de persones que representen el municipi, i la responsabilitat de la bona marxa del poble, al final, recaurà sobre tots ells.

Pot resultar més fàcil dir allò de “que treballin els que han guanyat les eleccions”, però això no ens farà més grans per que si al final no ens queden més que paraules de desprestigi pels governants, potser algun us pregunti què heu fet com regidors en aquest temps que critiqueu, i acabin per pensar que cap dels 11 representants era prou viu per adonar-se que la gent del municipi és tota la gent que representen i no només la que els hi agradaria representar.

La política és més dura del que sembla, però si els nostres avantpassats van sobreviure, tranquils que ho continuareu fent. Recordeu que tots som humans i amb el raonament de les paraules sempre es pot arribar a les metes més altes, per que això comporta bon enteniment i bones relacions entre les persones.

Anónimo dijo...

pues yo creo que el CAP aún no está saturado, para saturación la de vendrell.

A parte que los médicos los pone la generalitat, no el ayuntamiento.

Por cierto, ya podemos estar contentos de la gestión de la generalitat, no hacen más que quejarse de que no tienen competencias, y en los asuntos que la tienen funcionamos fatal. Para muestra un botón; pagamos 5 céntimos más de gasolina para pagar la sanidad gestionada por cataluña, y la tenemos peor que nadie. Patético.