viernes, 16 de noviembre de 2007

Vicepresident de la Diputació, alcalde per enlloc.

Els petits detalls, acostumen a passar desapercebuts per tots, però sempre he pensat que a través d'aquests elements pots formar-te una idea bastant aproximada d'una persona. Això us ho explico perquè el passat dimarts vaig assistir a una reunió convocada pel Consell Comarcal del Baix Penedès, centrada bàsicament amb el tema del conegut LOGIS PENEDÈS. En el torn de preguntes, cada persona es presentava dient el seu nom i el càrrec que ostentava... La meva sorpresa va venir quan l'alcalde d'Albinyana, es va presentar dient que era el Quim Nin, vicepresident de la Diputació de Tarragona.

Una prova més que ens demostra el poc interès que té l'alcalde dAlbinyana vers el seu municipi. En comptes de mostrar-se orgullos de ser el màxim representant d'Albinyana, ell va oblidar aquest càrrec, i es va presentar com a vicepresident de la Diputació de Tarragona, tots sabem el protagonisme del qual sempre fa gala l'alcalde albinyanenc, potser Albinyana se li està quedant petita???

Sincerament, he de reconèixer que em va saber molt greu aquest fet, potser pensareu que es tracta d'una bestiesa però crec que ens demostra molt bé quin es el taranna de l'alcalde del nostre municipi, utlitzant Albinyana com a trampolí per les seves creixents i expansives aspiracions polítiques. No és cap novetat, en l'anterior legisltaura ja es passava els dies a Tarragona i pel que podem veure, aquesta nove legislatura continuem amb la mateixa pràctica. La conseqüència d'aquest fet la paguem tots els albinyanencs i les albinyanenques ja que el nostre municipi es troba completament abandonat i la gestió del dia a dia, brilla per la seva absència.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Ultimament is missing en aquest poble, el nostre poble, és més important ser viceprecident de la Diputació de Tarragona que alcalde en un municipi de un poble tant petit.

Anónimo dijo...

Chus, este alcalde ha llegado un punto donde ya no me sorprende nada de lo que me cuenten porque tiene un rato de creido y de interesado... igual se ve de ministro como el duran y lleida...a estas alturas me lo creo todo

Marc Arza dijo...

Maria Jesús,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anónimo dijo...

Pel que veig l'alcalde d'albinyana visita aquest interessant espai de la maria jesus perque al seu article d'avui del cim esmenta un apunt on recalca que es va presentar com a diputat igual que el Josep Guasch, deu mirar de justificarse perque la va cagar.

La diferencia es que mentre el josep guasch es regidor i alhora diputat el sr quim nin malgrat de tant en tant se n'oblidi es tambe alcalde d'albinyana.

Només et volia fer saber aquesta noticia.

Anims per descriure les coses pel seu nom i donar-les a coneixer perque sino la gent del poble d'albinyana no sabriem aqusts detalls.

albinyana dijo...

dichos el que va al davant.

Anónimo dijo...

el problema es que ya va camino de los cincuenta y todavia no le dan un cargo. Se le pasara el arroz.

Anónimo dijo...

Doncs ara vol anar a Madrid

Anónimo dijo...

Això sembla només un problema de grandesa. De cara a la comarca et dona més importància dir que ets vice-president de diputació que alcalde, encara que per lògica crec que s’haurien de dir ambdues coses. Igualment que et donarà més importància dir que ets consellera comarcal que dir que ets regidora a la oposició, i en aquest segon cas, potser no tindria tanta rellevància dir totes dues coses.

feliu dijo...

Doncs es un atac molt "curt de vista" per ser membre de la diputació, cal ser regidor d'algun lloc, i per tant per ser Vicepresident també, crec també que Albinyana, pot estar molt contenta i orgullosa que un membre del seu Ajuntament sigui un càrrec de la Diputació, ara si els socialistes no ho troben bé, tampoc deuen trobar bé que el Corbacho o sigui President de la de Barcelona i la de LLeida, socialista, igual ( el nom no al sé), inclús el propi Montilla va ser President de Diputació quan era Alcalde de Cornellà. per tant albinyanencs socialistes, critiqueu perqué el Nin es de CDC no per altre cosa.

Anónimo dijo...

la verdad esque lo que pienso de ti, maria jesus esque lo unico que buscas es buscar algo que aga mal el alcalde para que saltes y lo que tendrias que hacer es buscar la amnera de ganarnos la confianza para que nosotros te votemos.

piensatelo no soy el unico que piensa lo mismo.