sábado, 17 de febrero de 2007

Benvinguda


Les noves tecnologies em permeten que des de casa us pugui donar la benvinguda a aquest petit espai virtual que acabo d'inaugurar dins la immensitat de la xarxa. Feia temps que tenia ganes de fer-ho però mai trobava el moment. Ho he de confessar, obrir aquest blog era un dels molts pròposits que tenia al cap de cara al proper any que estem a punt d'iniciar però ben mirat perquè hem d'esperar al 2007 si avui mateix puc escriure quelcom perquè des de qualsevol racó del món puguem establir un contacte.

La meva pretensió inicial és compartir amb tots vosaltres les impressions i les opinions que la vida quotidiana m'ofereix. No obstant, també desitjaria explicar-vos el dia a dia que es viu en el meu municipi, Albinyana, governat per un alcalde dèspota que es creu en la possessió de la veritat i tracta amb menyspreu aquells que ens trobem a l'oposició. Tanmateix, procuraré que en aquest espai també hi pugueu trobar altres qüestions interessants i que us puguin ser d'utilitat.

Després de totes aquestes consideracions prèvies tan sols em queda afegir que per aquells que no em coneixeu, el meu nom és Maria Jesús Sequera (pels amics Xus) i actualment sóc la Portaveu del Grup Socialista a l'Ajuntament d'Albinyana.

Una cordial salutació!
Xus

3 comentarios:

Anónimo dijo...

petonets i molta canya es el que et disotgem jo i tota la meva familia, esperem que ens salvis de tota aquesta bruticia que envolta el nostre poble.
No donis el teu braç, li pots de sobres.
Fins la propera

Anónimo dijo...

ya vale, a ver si les metes caña a esas personas que solo miran por su beneficio personal(de espaldas al pueblo), eres la mejor.
Te queremos tal como eres
BESOS

Anónimo dijo...

li pots de sobres!!etic tan segura de que aquests anys es guanyara!!
molts petons!!