domingo, 4 de marzo de 2007

Sopar de presentació caps de llista socialistes del Baix Penedès

Candidats i candidates amb José Montilla


Ahir vaig viure un dia amb una certa intensitat, a quarts de vuit, acudia al Vendrell per recolzar a la companya Helena Arribas ja que tenia lloc la seva presentació oficial de la mà del Martí Carnicer i el president de la Generalitat José Montilla.

Vaig quedar astorada davant la gran quantitat de persones que es trobaven presents a l’acte de presentació de la candidata a l’alcaldia del Vendrell. L’ambient d’alegria i d’optimisme que es respirava en el restaurant vendrellenc Quatre de Vuit era contagiòs.

Tanmateix, quan va acabar aquest acte la nit tot just començava perquè la gran cita del socialisme baixpenedesenc era a Calafell. Dissabte 3 de març, data escollida per dur a terme la presentació oficial dels caps de llista socialistes de tota la comarca del Baix Penedès.

Més de cinc-centes persones ens aplegàvem al polisportiu Jaume Vilamajor per sopar i conversar tranquil·lament al costat de companys i companyes que s’havien desplaçat fins el municipi calafellenc per fer-nos costat davant el gran repte que assumim tots els caps de llista dels diversos municipis de la nostra comarca.

D'esquerra a dreta, MªAntònia Rossel, Joan Sans i jo mateixa

A títol personal, voldria afegir que vaig gaudir molt intensament de la jornada d’ahir, em vaig sentir recolzada pel conjunt de persones que conformen la família socialista, des dels més veterans passant per aquells que coneixen de prop el món municipal fins arribar a l’entusiasme que em transmetien els més joves.

No obstant, no hem d’oblidar el dia a dia, el treball incessant que cal realitzar perquè són molts els aspectes que convé millorar en el nostre municipi i estem convençuts que els socialistes podrem donar resposta a totes les mancances existents al dia d’avui.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Sí, va ser una magnífica trobada i feieu molt de goig els candidats i candidates de la comarca a l'escenari amb el President. La solidaritat i la força que es desprenia la nit de dissabte us ha def er imparables. I enhorabona per l'esforç de mantenir tan actualitzat aquest bloc.
Xavier

Anónimo dijo...

Estamos convencidos que tu seras la alcaldesa que Albinyana necesita, animos porque estamos hartos que nustra voz no se escuche y cuando faltan menos de 3 meses ahora todo sean prisas.

Mucha suerte!

Un vecino que te apoya y te votara

Anónimo dijo...

estem segur de que tu ets la alcaldesa que necitem
MOLTA SORT!!