viernes, 16 de marzo de 2007

LES PERSONES, UNA PRIORITAT DEL SENYOR ALCALDE? ROTUNDAMENT NO!



El passat mes d’agost, tot Catalunya va poder veure per TV3 que Albinyana era notícia, i no pas per motius dels que ens podríem sentir orgullosos, tot al contrari, un cop més el desgovern que patim les persones que residim al municipi ha estat la causa de què fos prou important i interessant com per sortir al noticiari de Televisió de Catalunya.

Això és, principalment, la causa que va motivar als periodistes de televisió així com els diaris provincials i comarcals, de fer públic aquest succés: La desídia d’un Ajuntament que davant la queixa de varis veïns des de l’any 2004 encara no ha esta capaç d’actuar per eliminar una invasió de rates.

Seguretat per a les persones, risc per a la salut... tot això son motius prou importants per a què un alcalde actuï amb la celeritat que el tema requereix i evitar els perills que adults i nens petits, com és en aquest cas, puguin arribar a ser causa d’accidents no desitjats per ningú, dels quals un cop soferts tothom es lamentaria per no haver actuat abans.

I és que el més greu de tot no són les rates, és la no intervenció conscient de qui té la plena competència i el deure d’actuar en aquests casos: L’ALCALDE.

Han estat molts els escrits que les famílies afectades directament han enviat a l’Ajuntament, així com converses personals amb l’alcalde que, com sempre, acaben en bones paraules, però sense la resposta per solucionar el problema.

El PSC en la majoria de Plens que s’han celebrat hem reclamat que no es netegen les finques sense edificar, que hi ha cotxes abandonats des de fa anys al carrer, que no es netegen els carrers... Sempre hem rebut excuses tot i que son actuacions d’obligat compliment per a qualsevol Ajuntament segons estableix la normativa legal vigent. Però a Albinyana també hem de donar la nota en saltar-nos la llei!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Esta solo es una muestra de la prioridad de nuestro alcalde, como esta mas preocupado en estar en otros sitios antes que en albinyana se le descontrola todo y se le va de las manos como muy bien relatas

Faltan menos de tres meses para que los ciudadanos lo pongan en el sitio que se merece, directamente a la OPOSICIÓN!

Ánimos!

Anónimo dijo...

no se pero os tendria que dar verguenza, menos criticar y mas echos...

graciasssssssssssssss(-_-)