martes, 18 de marzo de 2008

Ha guanyat el progrés i Catalunya!





Estic segura que ja esteu informats dels resultats de les eleccions Generals del passat 9 de març a Albinyana, però, per si de cas, aquí els teniu:

PSC 581 vots
CiU 331vots
PP 232 vots
ERC 70 vots
ICV 38 vots

Veient els resultats a nivell de Catalunya, crec que no m’equivoco quan penso que tothom que ha votat al PSC tenia clar que la millor garantia per la nostra terra era un govern d’esquerra, amb Jose Luis Rodriguez Zapatero. Jo ho anomeno el vot intel·ligent, simplement!

Per què? Durant quatre anys els senyors del PP ens han deixat ben clar què significa Catalunya i els catalans per aquest partit. Estava ben clar que en cas de victòria del PP les polítiques vers casa nostra serien actuacions en benefici d’altres comunitats i res de progrés per aquesta terra.

De què serveix doncs votar a qualsevol altre candidatura sense possibilitats reals de govern efectiu a Espanya? de què servia votar a CiU quan ja ha demostrat en les dues legislatures del senyor Aznar, que la tendència ideològica es decanta pel PP? Sí, just el partit que a utilitzat Catalunya com una amenaça! i durant els 8 anys d'Aznar i CiU com a soci, de què ens ha servit? de res!

Els catalans han decidit influir decisivament a Espanya i han decidit fer-ho majoritàriament a través del PSC.
Catalunya ha apostat clarament per l’avenç i no pel retrocés, per la convivència i no per la crispació, per la concòrdia i no per l’enfrontament, per mirar endavant i encarar amb optimisme el seu futur.
A quedat demostrat que el PSC ha estat i serà decisiu per la governabilitat d’Espanya i la única garantia de progrés per al nostre poble.
Tot gràcies a vosaltres!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

El camí serà llarg i hem de saber que no hi ha cap camí sense clots i corbes. Que Déu ajudi a triar els millors governants, per que també es van patir greus situacions a la gestió de l'estat que podrien haver influït a perdre algun vot.

La comparació de CiU amb el PP no sembla massa afortunada.

Anónimo dijo...

Ho sento, però em reafirmo a que CiU és més proper al PP que a qualsevol partit d’esquerres.

I no és simplement una sensació, els fets d’aquests darrers anys ho demostren:

A la primera legislatura d’Aznar, aquest va formar govern i es va investir president gràcies al vot de CiU. A la segona legislatura, quan el PP tenia majoria absoluta i no li calia el vot de cap altre partit, Aznar també va ser investit amb el vot a favor de CiU.

Si això hagués servit per treure’n profit per casa nostra, només quedaria en anècdota, però després de 8 anys, com ens trobem? Doncs com en una casa on no s’ha fet ni manteniment ni neteja durant molt i molt de temps, per tot arreu hi ha mancances, sobretot en infraestructures (i ara que corri tothom per arreglar-ho, això sí són els primers en criticar la situació i a culpar el govern de torn de què tot és per culpa seva)

Per tant, el resultat d’aquesta amistat de CiU amb el PP em demostra que no els fa fàstic seguir el joc de la dreta, i aquest joc és en detriment de Catalunya, abans, ara i sempre.

Anónimo dijo...

Avui tenim ple a Albinyana. Crec que hi pujaré a veure que tal ens va a nivell municipal.

Salutacions!

Anónimo dijo...

Si senyora, ha guanyat el progres, de vegades t'espantes, i penses pot ser aqesta manera de pensar en ple segle XXI?.
I que consti que no soc del PSC, però si que son d'esquerres, i de veritat m'espanta pensar que persones amb una ment tant retrograda puguin manar aquest pais.
Endvant amb el teu blog

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Projetores, I hope you enjoy. The address is http://projetor-brasil.blogspot.com. A hug.