lunes, 11 de junio de 2007

El proper dissabte es constitueixen els nous Ajuntaments arreu de l’Estat Espanyol.

En el nostre cas iniciarem una nova etapa amb cinc companys i companyes que, malgrat haver quedat a l’oposició i veure la impossibilitat de fer reals totes les il·lusions de crear i donar forma a nous projectes pel municipi i millorar el que ja tenim, no els han minvat les ganes de defendre el tipus de municipi que desitgen i que 603 persones, amb el seu vot de recolzament, han fet saber que també el desitgen.

Estic molt orgullosa perquè aquestes persones simplement han cregut en el nostre programa i en nosaltres, en res més. Nosaltres no hem governat, ni hem construït, ni hem hagut de fer jocs de mans perquè ens votessin.

Pura i simplement volen un altre model de municipi i de convivència, i estan convençuts que som la millor opció.

PER A TOTS VOSALTRES TREBALLAREM AMB MÉS FORÇA QUE MAI!!!!

Així és la única manera de demostrar-vos el nostre agraïment.

I des d’aquí vull dir-vos que volem comptar amb vosaltres per treballar plegats, la vostra opinió ens interessa i la vostra participació encara més, tot i que sigui per temes en concret (cultura, medi ambient, educació....).

Podeu adreçar-vos a aquest blog o bé al correu: mjsequera@socialistes.cat

Volem tirar endavant Albinyana d’una forma CONSTRUCTIVA no destructiva, amb respecte vers tothom, malgrat que hi ha gent que ho vol fer veure d’una altra manera.

Per contra de la imatge malèfica que volen donar de nosaltres, els qui ens coneixen saben perfectament que res més lluny de la realitat.

“... no pots jutjar al teu semblant per les aparences” .

Ja saps! Si ens necessites només cal que ens ho facis saber. Tal com explicava als actes electorals VOLEM TREBALLAR PER A VOSALTRES I HO FAREM DES DEL LLOC QUE SIGUI!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Reconforta llegir les teves paraules Xus, has perdut les eleccions i no te n'amagues però les ganes de treballar que demostres dia a dia realment són impresionants.

Falta gent com tu dins a la classe politica i estic orgullosa que albinyana compti amb una persona com tu dins el consistori, de moment com a cap de l'oposició i d'aqui a poquet com la NOSTRA ALCALDESSA!

Anónimo dijo...

Ya has cabreado al futuro alcalde, no entiende que entre el número 7. No sabe ni lo que es votar un proyecto. Tines que hacer como el, que hace dimitir a una concejal a mitad de legislatura, para volverla a presentar ahora.

Anónimo dijo...

Penso que, per no donar lloc a més "mals rollos",hauría estat encertat que fessiu públics els canvis i haguessiu exposat els motius. Es una llàstima que la gent que us ha votat hagi hagut d'assaventar-se dels fets per persones alienes al partit, i de mala manera.Per respecte als vostres votants, en el futur us recomano més informació i més claredat. La informació tal i com ha estat penjada en el bloc del Quim, dóna sensació de caos intern, i això, de la manera que estàn les coses, és el que menys us interessa.No crec que, com diu un anònim, això hagi cabrejat el futur alcalde, sinó que, més aviat li heu donat més arguments en contra vostra.Teniu en compte que la informació és un gran poder, i aquesta és la vostra assignatura pendent.