jueves, 24 de mayo de 2007

Ràpides valoracions

Després d’una jornada esgotadora penso que encara no ha acabat el dia perquè tinc un deute amb els meus lectors virtuals. A tots ells gràcies per la paciencia perquè no puc actualitzar aquest racó de la xarxa tant com voldria.

Tanmateix, avui us voldria parlar de moltes qüestions, el temps és limitat així que faré una ràpida visió sobre l’evolució de la campanya electoral en el nostre bell municipi, Albinyana. Si bé vam començar a repartir per les cases un DVD sota el lema Dóna color a Albinyana el qual resumia molt bé la nostra voluntat que consisteix únicament en treballar en benefici de tots els veïns i les veïnes del nostre municipi i totes les cases ens rebien amb mostres d’afecte i gratitud realment sorpenent.

Durant aquests darrers dies quan expliquem que volem convertir els nostres projectes en una realitat i només serà possible si el proper diumenge el PSC es converteix en la formació política més votada a Albinyana hem apreciat com les persones ens aturen pel carrer simplement per dir-nos que el proper diumenge dipositaran una papareta socialista a la urna electoral d’Albinyana, altres quan tot just acabem de picar al timbre per informar sobre el nostre projecte ens reben oferint-nos la seva llar per estar una estona tranquils i conèixer de prop les nostres propostes.

Són tantes les anècdotes que m’han passat al costat dels meus companys de candidatura i també estant a prop dels veïns i les veïnes, escoltant els seus problemes també les seves preocupacions i pors. Nosaltres apostem per una política de proximitat, al costat del ciutadà.

Altres curiosament, en aquests dies de campanya aprofiten per treure a la palestra les comptades actuacions que s’han dut a terme durant aquests quatre anys de pèssima gestió municipal. Quan van tenir coneixement que nosaltres repartíem un DVD a ells els fa faltar temps per fer-ne un altre, estan nerviosos i això es veu a simple vista. Ara el més interessant de tot és que abanderen el lema amb el quals els socialistes ens presentàvem a les eleccions autonòmiques del passat 1 de novembre: Fets, no paraules.

El proper diumenge tu tens la paraula, tu decideixes si apostes per una formació progressista com és la que en aquests moments tinc la sort d’encapçalar votant al PSC t’asseguro que el nostre lema es convertirà en una realitat


CANVIA ALBINYANA, TOTS HI GUANYAREM!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

no pateixis xus,sera cara o creu,el poble decidira,es el que hi ha.sort.albinyana poble.

Anónimo dijo...

heu perdut pero amb el millor resultat conseguit pel partit socialista a Albinyana des de la democracvia i nomes per un regidor.

un que no us ha votat.