domingo, 13 de mayo de 2007

INFORMATIU ALS INTERESSATS EN HABITATGE SOCIAL PROTEGIT

Davant la notícia d’una promoció d’habitatge social protegit per part de l’Ajuntament apareguda a la revista “Margalló”, el PSC d’Albinyana ens veiem, un cop més, obligats a explicar-vos davant l’ OCULTACIÓ MANIFESTA d’informació als interessats, el procés que ha de seguir un Ajuntament per tal de dur a terme la construcció d’habitatge social.

Per a nosaltres és INTOLERABLE que es jugui amb les persones que tenen problemes per adquirir habitatge pel sol fet d’aconseguir vots.

D’això se’n diu MANIPULACIÓ I DISTORSIÓ de la realitat. Cal que sapigueu EL QUE NO S’HA DIT:

- La Llei d’Urbanisme obliga a TOTS els Ajuntaments a destinar les parcel·les que ha rebut de noves zones urbanes a habitatge protegit. Per tant, governi el Sr. Quim o governi qualsevol altre persona, l’Ajuntament està obligat a fer-ho. Per què no ho ha fet en aquest 8 anys i espera a anunciar-ho a un mes d’eleccions municipals?

- A dia d’avui l’Ajuntament no té cap terreny de la zona de Cal Ganso inscrit al seu nom al registre de la propietat. Per tant encara no disposa dels terrenys per poder construir.

- L’Ajuntament NO té l’autorització administrativa de la Generalitat per dur a terme aquest projecte i això és un requisit indispensable per tirar endavant. I HO SAP!

- No ha aprovat, ni ho pot fer sense autorització del Departament d’Habitatge, cap Plec de condicions per treure a concurs l’obra de les cases per procedir a la construcció.

- No ha aprovat les bases perquè els interessats puguin saber si tindran o no accés al sorteig (edat, renda mínima i màxima, si és requisit estar empadronat o no, la puntuació que es donarà al justificar els requisits, període d’inscripció, dia del sorteig...)

-Tot aquest procés triga aproximadament 3 anys en materialitzar-se i poder donar les claus dels habitatges als afortunats del sorteig.

Anar prometent cases a la gent com qui regala caramels a pocs dies d’unes eleccions no té altre nom que comprar vots a canvi de promeses efímeres que, com a molts de vosaltres ja va prometre, després de les eleccions s’obliden de complir. Simplement perquè és impossible regalar cases, col·locar a tothom a treballar a l’Ajuntament...

EXIGIU EL RESPECTE QUE US MEREIXEU! NO DEIXEU QUE US MANIPULIN AMB IL·LUSIONS I DESPRÉS TOT QUEDI EN NO RES!. Qui pretén ser alcalde d’un poble no pot anar amb mentides i falses promeses. L’alcalde és una persona al servei del poble i no al revés i quan algú té un problema té el deure d’ajudar-lo sigui qui sigui i pensi com pensi. Ha de ser l’alcalde de tothom!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Si el sr alcalde pensa guanyar les eleccions amb mentides potser s'endurà una sorpresa. Ell es pensa que la gent d'albinyana és tonta i s'ho empasa tot però un alcalde mai ha d'infavalorar els seus vilatants.

Anims i seguiu treballant com ho esteu fent que això està guanyat