sábado, 9 de febrero de 2008

ELS COMPROMISOS ÉS CONVERTEIXEN EN DEURES!

Ja torno a ser amb vosaltres!

Quan decideixes implicar la teva vida per treballar pel benestar dels altres, aquesta decisió es converteix en un compromís i un deute alhora.
Això és el que faig, atendre a les persones que em demanen ajut, tirar endavant nous projectes, treballar de valent per millorar els serveis que hi ha... tot això pensant en un sol objectiu: millorar la vida de les persones.
Però continuament m'emvolta una sensació d'impotència quan veig coses i situacions al meu voltant que només necessiten VOLUNTAT, voluntat de solventar-les pels conveïns i no tinc competències per poder actuar.
Exemples:
A la Plaça Sant Antoni, fa molts mesos que manca un tros de varana de protecció que salva un desnivell de quasi 3 metres. Tant costa encarregar-ne una de nova i instal·lar-la?
Afortunadament tots els nens ja han estrenat el nou edifici de l'escola. Des del setembre no hi ha alumnes a Les Peces, però continuen instal·lades les senyals de prohibit aparcar per gir de bus en la confluència del carrer Girona i 11 de setembre. Falta de revisar la nova situació, no?
Fa temps que vaig demanar a l'Ajuntament la neteja (principalment d'herbam) del parc de Sant Jordi a les Peces. La contesta va ser que hi ha un problema de recollida d'aigües pluvials i que tenen previst fer un projecte per solventar el problema. Algú em pot explicar què té a veure aquest problema amb que es netegi SOVINT el parc?. I si són conscients que hi ha aquest problema, per què no l'han resolt en aquests 8 anys que han estat governant? és temps suficient, no?
I així podríem escriure més i més exemples. Per altra banda no dubteu que, de tant en tant, us en vagi explicant els més insòlits!
Salut!

5 comentarios:

Daniel García Peris dijo...

Hola Maria Jesús,

El llistat de blocs de la Penedesfera ja té més de 100 blocs agregats i ha arribat el moment que passi de ser només una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. El proper dissabte 16 de febrer farem a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès. Et convidem a venir i participar-hi. Tens més informació a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

T'agrairíem que difonguessis la notícia el màxim possible a fi que blocaires que potser no són encara al llistat poguessin conèixer i sumar-se al projecte.

Salut!

Anónimo dijo...

Ja no són 8 anys sinó quasi 9. Segurament que n’hi han moltes més coses que es podrien fer i d’altres que es podien haver fet de manera diferent. Per dir alguna i parlant de més baranes (per cert, amb b) de protecció, al llarg d’aquests 9 anys i a una festa major d’Albinyana, una noia va caure per la mini-barana de pedra de d’avant de la majestuosa Societat d’Albinyana, i la barana amb caiguda de més de 3 metres és la mateixa que tenim avui. En aquest municipi encara n’hi han molts llocs amb perill per als vianants de totes les edats.
El parc Sant Jordi de Les Peces necessita més que una neteja d’herbes per a que es comenci a dir Parc. Pot ser allò que te van dir de manera tan esporàdica, no sigui més que un intent de començar a pensar en fer un curt pas endavant cap a no sé a on, o no, però això ho veurem amb el temps i esperem que sigui una solució reial per una zona oblidada, fins i tot des d’abans de CiU.
Salutacions!!

Anónimo dijo...

Hola p.miquel x.!

T'agraeixo moltíssim que em corregeixis. Ja ho diuen que les coses no es poden fer corrent. El subconscient a vegades ens fa aquestes males passades. He observat que a tu també et passa: "hi han" en català no existeix sempre és hi ha encara que sigui per un plural, El que darrera preposició sempre va accentuat i davant no porta apòstrof. Eh! de bon rotllo!

Per altra banda vull aclarir-te que totes les meves opinions sobre el que passa al meu municipi es basen i es basaran a partir del moment en que jo entro com a regidora de l'Ajuntament d'Albinyana. Crec que en el seu moment podia opinar com a veïna. Ara ho faig com a membre de l'Ajuntament i en compliment de les tasques que em pertoquen com a tal i sobre tot pel deure que tinc amb totes aquelles persones que van confiar el seu vot al partit que represento.

Anónimo dijo...

Ja veus. Estem a la vida per aprendre els uns dels altres i millorar la nostra manera de fer les coses i les paraules escrites també. Després de veure com escriuen algunes persones als seus chats, fer faltes d’ortografia és meravellós.
Comparteixo la teva opinió i només volia ampliar-la amb la meva experiència. Més salutacions!!

Anónimo dijo...

Crec que hi ha una part de la teva última frase que mereix una millor definició.

... com a membre de l'Ajuntament i en compliment de les tasques que em pertoquen com a tal i sobre tot pel deure que tinc amb totes aquelles persones que van confiar el seu vot al partit que represento.

Si només et refereixes a la teva representació a dins del partit, ja està bé. Però si la referència és i penso que és així, a la teva representació a l’ajuntament, ja no es tracta només de la gent que t’hagi votat al seu dia. Tu pots representar a totes les dones del municipi si vols. Pots representar als seguidors del partit que encapçalaves també. Però en aquest cas, crec que representes la il·lusió de tota la gent del municipi d’Albinyana que volien un avanç positiu pels següents quatre anys.
En el cas d’Albinyana, un regidor no representa a quatre-centes o cinc-centes persones, sinó les més de 2200 que hi viuen. Aquesta és la teva grandesa.
Disculpeu la extensió però havia de dir-lo.