martes, 15 de mayo de 2007

Foto candidatura


En un article anterior vaig tenir l'oportunitat de presentar-vos la candidatura socialista a l'alcaldia d'Albinyana però arrel de moltes sol·licituts i propostes de les persones que de tant en tant visiten aquest espai avui és voldria fer arribar totes les persones que m'acompanyen a la candidatura socialista a l'alcaldia d'Albinyana.

En aquests moments, vivim dies difícils amb molta feina però l'harmonia i la bona sintonia que tenim amb tots els companys i les companyes que integren la candidatura socialista és un gran pas. A més, ens trobem efectuant porta a porta i realment l'actitud cordial i amable amb la qual les persones ens obren la porta, ens atenen i es preocupen per les nostres propostes és realment una molt bona senyal.



1. Maria Jesús Sequera Garcia
2. Fernando Rebollar Martínez
3.Teodoro Otero Corpas
4. Mireia Batalla Cruz
5. Miguel Artiaga Zaragozano
6. Pedro Pablo Navarro Pérez
7. Eva Ferrer Morales
8. José Antonio Muñoz Sánchez
9.Francisca Domínguez Fondevila
10. Pablo Hermina Papaleo
11. Merce Hinojosa Ligero

Suplents
1. Susana Gómez Núñez
2. Luis Vera González
3. David Machuca Bonilla
4. Pilar Solis Maturana

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Una candidatura ganadora, no dejeis de trabajar porque el dia 27 de mayo las urnas os colocaran en el lugar donde os mereceis y por primer vez en la historia de este bello municipio, albinyana tendra una mujer como alcaldesa

Un vecino de la Papiola

Anónimo dijo...

Ponte las pilas, el jefe provincial del partido nacionalista coloca carteles electorales en castellano y reparte a los trabajadores municiplales cava de valencia,debe ser nacionalista tipical spanisch.

Anónimo dijo...

Es presenteu a Santa Oliva o les Peces?